• Trainingen Travelbags HV Zwolle

Bij Travelbags HV Zwolle trainen we in het buitenseizoen op Sportpark 't Hoge Laar. Hier hebben we de beschikking tot een asfalt én beach handbalveld, kleedkamers, douches en een eigen kantine. Trainen in het buitenseizoen zal in de maanden augustus/september en maart/april/mei plaatsvinden.

Voor een exacte overzicht bekijk onze buitentrainingen pagina.

In het zaalseizoen trainen we voornamelijk in onze thuishallen WRZV Sporthal en Sporthal Zwolle Zuid. Hier hebben we de beschikking tot een sportzaal, kleedkamers, douches en een beheerde gezellige kantine. Trainen in het zaalseizoen zal over het algemeen in de maanden september t/m april/mei plaatsvinden. Bij eventuele beschikbaarheidsbelemmeringen wordt uitgeweken naar alternatieve sporthallen/-zalen.

Voor een overzicht bekijk onze zaaltrainingen pagina.

Mocht je een keer bij ons willen kijken of zelfs meetrainen, dan kan dat! Kom gerust bij ons aan of neem contact met ons op.

• Buitenaccommodatie

Sportpark Het Hoge Laar
    Luttekeweg 11
    8031 LG  Zwolle
    kantine@hvzwolle.nl

Op Sportpark 't Hoge Laar bevindt zich onze buitenaccommodatie inclusief onze beachhandbalveld en clubhuis/kantine.

Sporthal Zwolle Zuid
    Van der Heijdenstraat 2
    8014 ZZ  Zwolle
    info@sporthalzwollezuid.nl

Sporthal Zwolle Zuid is onze hoofdaccommodatie voor de thuiswedstrijden en vrijdagavondtrainingen van het zaalseizoen.

OnCampus/Calo Sporthal
    Campus 2-6
    8017 CA Zwolle

In de Calo Sporthal wordt er door een aantal teams op dinsdag en woensdag getraind.

Het Bewegingshuis
    Overtoom 3
    8043 LZ Zwolle

In het bewegingshuis wordt er op dinsdagavond door een aantal jeugdteams en Dames 4 getraind.

WRZV Sporthal
    Buitengasthuisstraat 8
    8041 AB Zwolle
    038 422 6129

In de WRZV hal zullen op disdagen en donderdagen getraind worden. Op de donderdagavonden zullen de thuiswedstrijden gepeeld worden van onze Midweek teams.