• Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan HV Zwolle, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en HV Zwolle ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
    Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar HV Zwolle.
    En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je HV Zwolle ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van HV Zwolle. Voor jou een kleine moeite, voor HV Zwolle zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
    Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening vanHV Zwolle. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert HV Zwolle hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
    In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
    Noch SponsorKliks, noch HV Zwolle weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor HV Zwolle is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert HV Zwolle dan niets op.

Waarom SponsorKliks?
    SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Bezoek de SponsorKlikspagina van HV Zwolle, of klik op de button:

SponsorKliks pagina

• Chrome browser-extensie

Je kunt in Chrome bestelknoppen van je favoriete webwinkels op je bladwijzerbalk installeren. Als je dat doet, hoef je niet meer eerst naar de SponsorKliks-pagina als je iets wilt bestellen en wordt sponsoren dus wel héél eenvoudig. Bekijk de onderstaande instructievideo en installeer bestelknoppen van jouw favoriete webwinkels. Het is heel makkelijk, iedereen kan het.

Klik hier om de Chrome versie te installeren Dat kan in Google Chrome en in Microsoft Edge!.

• Mobiele Sponsorkliks App

Met de SponsorKliksapp (voor Android en Apple) is het nóg gemakkelijker om de vereniging gratis te sponsoren.

Via de app is het nog gemakkelijker om direct een bestelling te doen via de SponsorKlikspagina van onze vereniging. Bovendien kan je via de app snel naar het transactie-overzicht van de vereniging. Wel zo handig om te controleren of jouw bestelling ertussen staat!

Selecteer nadat je de app gedownload hebt de naam van onze vereniging. De volgende keer dat je de app opent, hoef je alleen nog maar de webwinkel te selecteren om HV Zwolle te sponsoren.

Extra tip: Zet na het downloaden van de SponsorKliksapp (klik hier voor Android en hier voor Apple) het pictogram op je homepage van je telefoon of tablet, dan weet je zeker dat je de volgende keer je vereniging niet vergeet GRATIS te sponsoren!

• SponsorKliks, gratis sponsoren!
  • Sponsorkliks in het kort (4 stappen om gratis te sponsoren)

Eigenlijk is het heel simpel:
    Stap 1: Klik op de banner/link;
    Stap 2: Kies je favoriete webshop;
    Stap 3: bestel bij je de webshop;
    Stap 4: HV Zwolle ontvangt een percentage van de omzet.

Let wel:
    Het is uiteraard wel belangrijk dat de klik wordt gezet met hetzelfde apparaat als waarmee je de transactie/betaling gaat doen. Het werkt niet als je eerst op je laptop besteld, maar op je telefoon gaat betalen.