• Oudpapierdienst

Hieronder is een rooster te vinden voor het meehelpen met oudpapier inzamelen.

Het inzamelen van oudpapier is 1x per 4 weken samen met de ROVA en op jaarbasis levert dat flink veel geld op. Deze actie gaan we in onze nieuwe vereniging voortzetten en zou een losse klus kunnen zijn voor leden die door omstandigheden niet in een commissie kunnen (of die dit seizoen nog onvoldoende gedaan hebben).

Het inzamelen wordt op donderdagochtend gedaan van 08:00 - 10:30 uur, opstappen in de Aa Landen, kruispunt Eemlaan en Scheldelaan. In principe hoeft er maar 1 persoon van onze vereniging per keer te helpen. Als niemand van de vereniging helpt kost dat €80,-!! Het gaat vooral om het goed zetten / recht zetten van de papiercontainers.

Mocht je één of meerdere malen kunnen, neem contact op!

Vrijwilligerscommissie,

vrijwilligers@hvzwolle.nl