Ga naar de inhoud

Nieuws en actualiteiten

Trainingstijden BEACH

Deze week waren de laatste trainingen in de zaal en dit weekend wordt de laatste competitiewedstrijd gespeeld!Vanaf aankomende week trainen we weer buiten.Hierbij het overzicht van de trainingstijden voor de teams die beach competitie gaan spelen. Sportieve groet namens de TC

Laatste zaalwedstrijd Dames 1

Afgelopen zondag was het zover. De laatste thuis- en seizoenswedstrijd in de WRZV tegen Cirkeltijgers. Wat een match! Het was een zinderende wedstrijd en het team heeft tot de laatste minuut gestreden! Valasia was player of the Match die een geweldige wedstrijd heeft gespeeld. Iedereen die aanwezig was of het afgelopen seizoen is geweest: Enorm bedankt voor jullie steun in dit voor ons uitdagende seizoen. Tot volgend seizoen!

Hoge opbrengst 10mijl Zwolle-Zuid!

Afgelopen zaterdag hebben vele vrijwilligers zich ingezet voor onze vereniging en zo een zeer mooi bedrag van € 700,- binnengehaald! Het succes van de 10 Mijl van Zwolle-Zuid staat of valt met de inzet van vrijwilligers. Onze vrijwilligers hebben zich vooral bezig gehouden met het afzetten en vrijhouden van het parcours. Na afloop is deze mooie dag afgesloten met een drankje en een heerlijk warm en koud buffet in SIO. Hoe leuk is dat? Noteer… Lees verder »Hoge opbrengst 10mijl Zwolle-Zuid!

Bedankt! namens HV Zwolle

De laatste wedstrijden zijn gespeeld, het zaalseizoen 2023-2024 zit er op! Namens het bestuur, de TC en natuurlijk al onze teams, willen wij iedereen bedanken die zich, op wat voor manier dan ook, het afgelopen seizoen heeft ingezet tijdens de zaal competitie. Coaches, tijdwaarnemers, op- en afbouwers , ouders (voor het heen- en weer rijden) en in het bijzonder onze trainers. Hier begint toch de basis van de allerleukste teamsport:… Lees verder »Bedankt! namens HV Zwolle

Save the date! HV Zwolle Eindfeest

1 juni aanstaande is het zover! Het HV Zwolle eindfeest op het Hoge Laar. Een leuke afsluiting van weer een mooi handbalseizoen! Vanaf 13.00 gaan we los met een beachtournooi voor de senioren, leuke activiteiten voor de jeugd, een sponsorloop en vanaf 17.30 steken we de barbecue aan. (kosten voor de BBQ ong. € 16,-) Dus voor alle leden: kom aanmoedigen met vrienden en familie en schuif lekker aan bij… Lees verder »Save the date! HV Zwolle Eindfeest

Nieuwe HV Zwolle website is online!

Het is zover; de nieuwe website van HV Zwolle is live!  Met trots presenteren wij de compleet gerestylde website. Niet alleen is de structuur en de inhoud grondig aangepakt, de nieuwe website is overzichtelijker en beter leesbaar voor iedereen. Ook zijn er handige functies en vind je eenvoudig uitgebreide informatie over onze vereniging, wie we zijn, wat we doen.  We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen om alle veranderingen te… Lees verder »Nieuwe HV Zwolle website is online!

Tenten gezocht voor handbalkamp

Wij zijn nog op zoek naar een aantal tenten voor ons handbalkamp voor de jeugd. Periode van 17 tot 20 mei 2024. Ben jij, of ken jij iemand die in deze periode de tenten eventjes kan missen? Laat het ons weten en stuur een mailtje naar: jeugdkamp@hvzwolle.nl Namens onze commissie en alle jeugd handballers: Bedankt!

Instuif E-jeugd groot succes!

Dinsdag 2 april is er voor de E-jeugd een superleuke instuif georganiseerd door studenten van de Windesheim. Leden mochten een vriendje of vriendinnetje meenemen om samen een leuke training te volgen en zo kennis te maken met de leukste teamsport!

Plantenactie 2024!

De HV Zwolle plantenactie is weer in volle gang!! Verras iemand met zo’n mooie plantenhanger of neem er zelf een aantal en steun zo onze club! Geteeld door Kwekerij Hoog Zuthem. Wil je ook zo’n mooie plantenhanger? Dan kun je hem bestellen via 1 van onze leden. Dit kan tot 12 april a.s. Vanaf 22 april worden ze uitgeleverd. Namens de Actie commissie alvast bedankt voor jullie steun!

×