• Meetrainen

  Heb je eerder gehandbald en denkt: "Het blijft een leuk spelletje"... of ben je geïnspireerd door onze dames en heren van het nederlands handbalteams... of heb je via school kennis gemaakt met handbal... of ben je warm gemaakt door iemand die al handbalt... of kom je net in/nabij Zwolle wonen en zoekt weer een sport/handbal op...

  Welke reden je ook hebt, je bent van harte welkom om een keer met ons mee te trainen. Afhankelijk van je leeftijd mag je danwel met de jeugd danwel met de senioren meedoen. Hieronder is een kleine schema te vinden die aangeeft tot welke groep je behoort.

  Dan door middel van een klein formuliertje in te vullen, kunnen we je verder helpen en doorverwijzen naar de juiste trainer/training.

 • Team/CategorieLeeftijdsgrenzenGroep
  Senioren19 jaar en ouderSenioren
  A-junioren17 - 18 jaarSenioren
  B-jeugd15 - 16 jaarJeugd
  C-jeugd13 - 14 jaarJeugd
  D-jeugd11 - 12 jaarJeugd
  E-jeugd9 - 10 jaarJeugd
  F-jeugd7 - 8 jaarJeugd
  H-jeugd5 - 6 jaarJeugd
  Midweek19 jaar en ouderSenioren
 • Groep Jeugd

  Wanneer je jonger bent dan 17 jaar behoor je tot de jeugd. Met het volgende fomuliertje kun je je inschrijven om een keer mee te trainen met leeftijdsgenootjes en eventueel zelfs bij een team met alleen jongens/meisjes.

 • Ik wil graag meetrainen met een jeugdteam!

 • Groep Senioren

  Wanneer je 17 jaar of ouder bent, behoor je tot de senioren. Officieel is 17-18 jaar een overgangsfase, dan behoor je bij de A-teams. Vanaf 19 jaar oud zit je in de senioren teams.

  Er is nog een onderscheid binnen de senioren teams (behalve dames/heren) en dat is de midweek- en de weekendcompetitie teams. Wij hebben op dit moment alleen Dames Midweek teams, maar deze midweek groep speelt op doordeweekse avonden hun wedstrijden (of trainen op dat tijdstip) in plaats van in het weekend (zaterdag/zondag).

 • Ik wil graag meetrainen met een seniorenteam!