• Sportfysiotherapeut van HV Zwolle

  Mijn naam is Irma Spin-van Hees en ben 51 jaar. Ik ben getrouwd met Rino en heb een tweeling, Ivar en Olav, van 23 jaar oud.

  In 1988 heb ik de opleiding voor fysiotherapie afgerond in Deventer. Daarna ben ik direct in dienst gekomen bij de praktijk Tory/Krisman/Spin, waar ik nog steeds met veel plezier werk. In 2009 ben ik toegetreden tot de maatschap. In 2001 heb ik de specialisatie Allround Sportfysiotherapie afgerond. Daarnaast werk ik voor de ENGIE te Zwolle als bedrijfsfysiotherapeut.

  Mijn relatie met sport is divers. Zelf volleybalde ik tot 2006 op 3e divisieniveau. Daarnaast was ik op de atletiekbaan te vinden. Discuswerpen was mijn favoriete nummer.

  Mijn affiniteit met medische begeleiding in de voetbal heb ik al sinds 1989. Bij SVI, HTC, VV Hattem en de dames van, destijds, hoofdklasser Be Quick’28 heb ik me vooral bezig gehouden met advisering en begeleiding van geblesseerde spelers. Als de verzorger of trainer de ernst van een blessure niet kan inschatten, kom ik in beeld.

  Omdat de fysiotherapie direct toegankelijk is geworden, kun je als handballer/-ster direct een afspraak maken. Er is dus geen verwijzing van de huisarts meer nodig. Wel is het belangrijk aanvullend verzekerd te zijn.

  Ik hoop op een prettige samenwerking met de gehele vereniging.

  Irma Spin-van Hees

  038-4540908
  www.torykrismanspin.nl
  info@torykrismanspin.nl

 • Spreekuur

  Sinds kort hebben we elke maandag het sportspreekuur van 18:30 uur – 19:30 uur.

  Dit is een kortdurend advies voor sportblessures, de sporters zijn hiervoor welkom aan de Tesselschadestraat 55a te Zwolle.