• Organigram Travelbags HV Zwolle Commissies

Hieronder zijn de commissies in alfabetische volgorder getoond. Met de vergrootglaasjes achter commissies zijn de details en leden te bekijken.

• Commissies

Wedstrijdsecretariaat
    Wervingscommissie
  • Commissies op een rijtje

Wanneer gewenst zijn de voorzitters of in enkele gevallen leden van commissies te bereiken op de aangegeven emailadressen. Hieronder wordt kort getoond wat de commissie/groep/functie doet en hoe ze te bereiken zijn.

• Activiteitencommissie

De commissie is verantwoordelijk en regelt alle activiteiten die gerelateerd zijn aan de vereniging. Beachhandbal, toernooien, jeugdkamp, kaartclub enz.. Deze commissie valt onder bestuurslid Algemene zaken, maar omvat ook meerdere subcommissies.

• Communicatiecommissie

De commissie is verantwoordelijk voor alle externe communicatie, o.a. pers-,nieuwsberichten, website en social media. Ook enkele interne communicatie, welke op de website/social media aan leden gedeeld wordt. Deze commissie valt onder de voorzitter.

• Kantinecommissie

Hilly Wissink
    Commissie details

Het kantinebeheer valt onder bestuurlid van Facilitaire zaken. Alles wat te maken heeft met onze clubkantine op \'t Hoge Laar valt in de verantwoordelijkheid van deze commissie.

• Materiaalcommissie

Thirsa Welman & Jurrie Hersevoort
    commissie details

De commissie is verantwoordelijk voor all het materiaal/materieel wat van de vereniging is of ter beschikking is gesteld. Commissie valt onder bestuurslid Facilitaire zaken.

• Onderhoudscommissie

Willem de Ruiter
    commissie details

Onderhoudscommissie houdt zich bezig met het onderhoud van de clubkantine en kleedkamers op onze veldaccommodatie. Commissie valt onder bestuurslid Facilitaire zaken.

• Scheidsrechterscommissie

Alexandra Rubingh
    commissie details

De commissie levert, coördineert en leidt op de scheidsrechters die voor de club uitkomen. Ook het werven en onderhouden van (eigen) bondscheidsrechters. Deze commissie valt onder bestuurslid Technische zaken.

• Sponsorcommissie

De commissie houdt zich bezig met het werven en onderhouden van sponsors om zo financiële en/of materiële inkomsten/steun aan de club te genereren. Deze commissie valt onder bestuurslid Voorzitter.

• Jeugdcommissie

Gerlinda van der Weerd (secretarieel)
    commissie

De commissie bestaat uit coaches en trainers van de jeugd teams. De commissie is functioneel gezien ook gesplitst in twee deze twee groepen en hebben maandelijks afzonderlijk overleg. Bestuurslid van Jeugdbestuur is eindverantwoordelijk.

• Technische commissie Senioren

Lambert Bouwman
    commissie details

De commissie bestaat uit coaches en trainers van de senioren teams. De commissie is functioneel gezien ook gesplitst in twee deze twee groepen en hebben maandelijks afzonderlijk overleg. Bestuurslid van Technische zaken is eindverantwoordelijk.

• Vrijwilligerscommissie

Sandra van Vilsteren-Welman
    commissie details

De commissie zorgt ervoor dat alle vrijwiligerstaken,-functies,-taken vervuld zijn en hierdoor de verenining op de rails blijft. Commissie valt onder bestuurslid Algeme zaken.

• Wedstrijdsecretariaat

Sandra van Vilsteren-Welman
    details

De wedstrijdsecretaris is verantwoordelijk voor alle wedstrijdgerelateerde zaken. Wedstrijdsecretaris valt onder bestuurslid secretaris.

• Actiecommissie

Suzanne Henniphof-Verkleij
    commissie details

Organiseert acties met betrekking tot fondsenwerving, bijvoorbeeld de speculaas- en paaseitjesactie, verloting Super Sunday, acties bij super/bouwmarkten of ieder andere actie ten bate van de vereniging. De groep valt onder de activiteitencommissie.

• Wervingscommissie

De commissie houdt zich bezig met het werven en behoud van leden. Deze commissie valt onder de activiteitencommissie en bestuurslid Algemen zaken.

• Huisfotograaf

Barbara (Barbarazzi) Timmermans

De huisfotograaf valt officieel niet onder een bepaalde commissie, maar werkt vaak nauw samen met de communicatiecommissie/webmaster.

Onze meest actieve huisfotograaf is Barbara Timmermans en is vaak te vinden bij wedstrijden (zowel uit als thuis) en alle special gelegenheden/activiteiten. Ook is Barbara, oftwel onze Barbarazzi, op verzoek te aan te vragen, zoals teamfoto's laten maken, profielfoto's, wedstrijd/trainingen vastleggen of foto's maken van bijzondere activieiten.

Let wel, ondanks haar passie en liefde voor handbal en de club kan zelfs Barbara haar agenda vol raken!

• Overig

• Coördinatoren Jeugd

Hieronder zijn de jeugdcoördinatoren te vinden, per jeugdcategorie.

• Coördinator B-jeugd

Roxan van beek