• Aanmelding digitale aanmeldformulier

Hartstikke leuk dat je lid wil worden! Vul gauw het aanmeldformulier in, te vinden onder aan deze pagina!
    Alle velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Automatische incasso

Door het verzenden van het aanmeldformulier machtig je HV Zwolle tot wederopzegging om van genoemde giro-/bankrekening bedragen bij vooruitbetaling af te schrijven wegens contributieverplichtingen (alsmede de jaarlijkse Handbal Bondscontributie NHV) van aan te melden lid.

Vrijwilligersbeleid

Het vrijwilligersbeleid bij HV Zwolle zorgt ervoor dat de club draaiende blijft. Om een gezonde en levendige vereniging te worden/blijven, zullen alle taken en functies bemand moeten worden. Bij het lid worden van onze vereniging vragen we dan ook een keuze te maken, waarmee je ons een handje bij wilt helpen en zelfs ons sterker wilt maken! Voor uitleg en meer informatie, zie onze vrijwilligersbeleid pagina.

• Aanmeldformulier

Versturen