•  

  Sponsorklik jij al?
   
  De feestdagen staan weer voor de deur, de tijd waarin er traditioneel weer vele aankopen worden gedaan. Natuurlijk steunen wij onze lokale sponsoren, maar koop je iets online dan kan jij HV Zwolle ook steunen, en dat is helemaal gratis!
   
  Iedereen, van leden tot ouders, opa's, oma's, familie en vrienden kan helpen de verenigingskas gratis te spekken door aankopen te doen bij een van de aangesloten webshops via Sponsorkliks-links.
  Download via de link hieronder de gratis app voor iPhone of android of ga via de website naar de HV Zwolle sponsorklik pagina.
   
   
  Het levert onze vereniging een commissie op, terwijl jij gewoon dezelfde prijs betaalt: het kost je dus niets extra!

  Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen: via de HV Zwolle sponsorklik pagina kan je terecht bij 4500 restaurants via bijvoorbeeld Thuisbezorgd.nl and Dinnersite.nl, waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

  Veel shopplezier en bedankt alvast voor je steun!