•  

    Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom investeert de Rabobank graag in clubs en verenigingen. Als Rabo-lid kun je ieder jaar stemmen op jouw drie favoriete clubs. Dit jaar kan dat van 4 t/m 26 september. Dat is goed voor jouw club en geweldig voor de samenleving.

    Stem dus op HV Zwolle, zodat we hier hopelijk weer mooi materiaal van kunnen kopen, net zoals vorig jaar!

    https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen

    Let op; je kunt alleen stemmen als je lid bent van de Rabobank, bij deze dus de vraag aan alle leden om ook eventueels vrienden/familie/collega’s e.d. in te zetten, om zo een nog groter bereik te krijgen. Je hoeft dus niet eens per se een persoonlijke connectie met de club te hebben, alleen wel met Rabobank 😜

    De resultaten worden tussen 2 en 13 oktober bekend gemaakt.