• Breaking News!!

  Onze damesselectie van HV Zwolle start het seizoen 2023-2024 met een nieuwe maar wel bekende trainer. Na 1 jaar neemt Lambert Bouwman het stokje over van Andre Biemans.

  Lambert Bouwman heeft in het verleden verschillende trainersfuncties bekleed maar de laatste jaren was Lambert betrokken bij HV Zwolle en verantwoordelijk als hoofd technische zaken waarbij het opleiden van de jeugd en trainers en coaches zijn belangrijkste taak was.

  Na een boeiend en intensief sollicitatieproces met een aantal zeer interessante kandidaten, zijn wij ontzettend blij dat wij de samenwerking aangaan met Lambert Bouwman als onze nieuwe hoofdtrainer. Bouwman is een ontzettend enthousiaste en ervaren, stabiele coach. Hij heeft ook als hoofdtrainer ervaring met het verder bouwen aan talentontwikkeling. We zijn dan ook trots  om hem aan te kunnen stellen als onze nieuwe hoofdtrainer. We hebben er alle vertrouwen in dat Bouwman HV Zwolle verder gaat brengen voor nu en in de toekomst en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

  Voor de heren selectie zal Erwin van der Meij (geschoolde en ervaren handbaltrainer) er het volgende seizoen ook weer staan. Erwin heeft een goed lopend team weten te creëren met een mix van jeugdspeler en ervaren spelers. De heren selectie zijn bovenaan in de competitie geëindigd met als doelstelling volgend seizoen te promoveren.

  Bij de jeugdteams zal met de komst van Mythe Drost en Kelly van der Giesen geschoolde trainerservaring binnen HV Zwolle komen. De ambitie is om alle selectie teams over 3 jaar op landelijk niveau te laten spelen dan is het fijn met deze 2 jonge energieke dames een frisse wind te krijgen door de vereniging.

  Ook hebben we een eerste verkennend gesprek gehad met Linda Schiphorst (speler van de dames). Zij is fysiotherapeut en zou preventieve oefeningen en tips kunnen geven ter voorkoming van blessures. Dit wordt vervolgd.

  Zo zijn er nog vele successen behaald de afgelopen periode en gaan er ook nog komen. Dit willen wij jullie graag presenteren tijdens de ALV op 22 mei om 19.30 uur.

  Sportieve groet namens het gehele bestuur,

  Monique Horstra