• Nicole van der Kolk-Schuurman

    Dinsdag 20 december bereikte ons het bericht dat Nicole was opgenomen in het ziekenhuis vanwege een hartstilstand. Op vrijdag 23 december ontvangen wij het onvoorstelbare verdrietige bericht dat zij is overleden op 44 jarige leeftijd. Wij zijn geschrokken en zeer aangeslagen door dit bericht.

    Nicole was sinds haar 6e jaar lid van onze vereniging en heeft altijd met veel plezier gehandbald en zich ingezet voor de vereniging.

    Nicole was een lief en opgewekt persoon die altijd een positieve kijk had op zaken. Kenmerkend voor Nicole was haar lach en het altijd wel wat te vertellen hebben en de oprechte belangstelling voor de ander.  Zij heeft veel vrijwilligers taken op zich genomen binnen de vereniging. Denk bv aan trainer en coach zijn, het organiseren van schoolhandbal, scheidsrechter zijn, hulp Piet bij Sinterklaas, meegaan als begeleider met het handbalkamp.

    Door al haar inzet voor de vereniging ontving Nicole in 2004 de Zwolle speld en op 20 mei 2019 de ere titel: Lid van Verdienste.

    Wij gaan als vereniging Nicole ontzettend missen en wensen haar man John en zoon Lars, familie, vrienden maar ook alle leden veel sterkte met dit zware verlies.