• (FOTO'S KUN JE ONDER DIT BERICHT VINDEN): foto's zijn gemaakt door: Angret Berendsen

  Het begon allemaal met een gek idee bij de familie Wessel thuis kunnen we niet een kerstfeest/winterfair organiseren?

  Nou alles kan bij HV Zwolle dus zo gezegd zo gedaan. Met een mooi groepje en veel energie waren de goede ideeën er zo! De activiteiten commissie had niet zoveel mensen meer in de groep dus hup de halve groep stapte zo over in de activiteiten commissie die was dan ook weer goed gevuld.

  En we gingen aan de slag 😊

  Er werden potjes ingezameld voor de vossenjacht door heel veel lieve mensen en gelukkig had Cherise er ook heel veel! Onze sponsoren werden benaderd en nog vele anderen mensen voor mooie prijzen voor het Rad van Fortuin. Muziek werd geregeld door Nikki en Merle zodat we een beetje een apres ski gevoel zouden krijgen.

  Spontaan kwam Robbie, je weet wel de man Angela Ds 4, met het voorstel om tenten op te zetten zodat we lekker gezellig en beschut zouden staan. Hoe GEWELDIG is dat! De opbouw en afbouw moest ook geregeld worden door Onze Enige Echte Mannen Joop, Frank, Robbie en Hennie en een dappere sterke vrouw, zeer veel dank uiteraard.

  De vuurtonnen kwamen weer via Alexandra van Frank bij huttendorp vandaan. En Esther had nog wel aanmaak blokjes en hout. En man lief moest natuurlijk mee als vos want niks doen is geen optie bij de familie Elshof. Zelfde verhaal natuurlijk bij Tineke, Ralf kwam er ook niet onderuit om vos te zijn. Ellen zei ik neem mijn zoon wel mee en die steekt de boel wel aan zodat we lekker na de rook stinken als het feest is afgelopen. Maar dat maakt allemaal niet uit, alles voor de gezellige sfeer!

  De kinderen maakte weer iets leuks en lekkers zoals Eva met haar handbal mokken en sleutelhangers, wat er weer super uit zag en dit alles om de club een beetje te sponsoren.

  Er werd chocolade melk met slagroom geregeld en warm gemaakt door onze Hilly die kon de boel niet aanslepen, de glühwein ging ook als een tierelier, en er werden kerstkoekjes gebakken door de cliënten van Dagcentrum de Slinger HOE FANTASTISCH ALLEMAAL. De verkoop regelde Bart dan weer met zijn vrouw en zoonlief.

  En dan zijn we er nog niet want de lekker BBQ worstjes kwamen weer van de neef van Bea en die kwam ook even langs om te kijken of dat net zo hard liep dan op zijn kerstmarkt in Kampen.

  Maritta had Jan Willem gebombardeerd als chef worsten verkoper en die ging volledig los. Hadden we als organisatie ook wel zo ingeschat 😊

  Oja een kerstman is ook leuk als die rondloopt dus hup Chantal regelde het kerstpak en de kerstman was gewoonweg ONHERKENBAAR.

  Voor de vossenjacht hadden we natuurlijk vossen nodig denk bv aan Razende Roy, Gekke Eva, Vlugge Vala, Jolende Jordy, de zussen Angela en Charlot, coole Koen, Knappe Karlijn en de Hippies Suus en Mel en zij stonden op een mooie route welke Tineke en Sandra dan weer hebben uitgezet.

  Bloemland en sport Inn hadden mooie aanbiedingen op de kraam wat ook zeer gewaardeerd werd door iedereen. De zusters van de Weerd noteerde graag de namen voor mooie shirts en de aanbieding geldt nog tot eind van het jaar. Kerstknutselen kon je bij Maritta, lekker warm in de kantine bij Hilly en Hennie wat de kinderen erg gezellig vonden.

  Cindy praatte met haar vlotte babbel de boel lekker aan elkaar en de prijzen vlogen over het handbal veld. Iedereen natuurlijk heel blij met de vlabakjes van de moeder van Kelly en de groentechips van Peter de man van Francis. Gerjo was als de dood dat hij zijn eigen fietstassen weer zou winnen maar Merle mocht gelukkig wel de tas in ontvangst nemen die haar vader weer had gesponsord.

  Ook Sander van sport inn hoopte niet zijn eigen prijzen te winnen maar daar zorgde Sander Pluim dan wel weer voor. Die er overigens ook voor zorgde dat Baila mega veel omzet draaide bij de consumptie bonnen verkoop. De foute kersttrui werd unaniem gewonnen door Bart en Gerjo en zij hadden ook heel erg hun best gedaan om er goed uit te zien en dat werd zeer gewaardeerd want dat geeft toch een mooi sfeertje. Als laatste activiteit hadden we nog een schilderij waar leuke foto’s gemaakt konden worden en we horen Sandra nog zo zeggen ik regel wel wat leuke brillen en hoedjes zodat dat er flitsend uitziet! En daar was Angret onze fotograaf van de avond niet weg te slaan.

  Ze heeft maar liefst 200 foto’s gemaakt, WAUW! Tja hoe fotogeniek zijn de mensen bij HV Zwolle.

  Maar het allermooiste was dat jong en oud in verbinding met elkaar waren en we met elkaar gezorgd hebben voor een SUPER mooie avond.

  Dank voor alle inzet vrijwilligers, sponsoren en alle leuke mensen zonder jullie geen kerstfeest 2022!!

  Sportieve groet namens,

  Monique Horstra en de kerstgroep/activiteitencommissie.

  Ps mocht je toevallig al belangstelling hebben voor de lotenverkoop 2023 dan kom ik graag naar je toe 😉