• Dinsdag 8 maart 2022 heeft de sponsorcommissie Vakgarage Klaassen aan de Loggerweg 20 in Zwolle bezocht. Eigenaar Frank Noordman is het afgelopen jaar gestart met de sponsoring van HV Zwolle. Naast shirtsponsor heeft Frank 2 reclamedoeken gesponsord aan de Luttekeweg. Frank zijn vrouw Cindy is betrokken als coach van E2 waar ook hun dochter Elin handbalt 
     
    Frank is sinds 2013 eigenaar van Vakgarage Klaassen. Het bedrijf is BOVAG gecertificeerd en door de RDW erkend als APK keuringsstation. Samen met een aantal enthousiaste collega‚Äôs staan ze klaar om jouw auto te repareren, te keuren of te onderhouden. 
     

    De komende maanden zal Vakgarage Klaassen flink uitbreiden op dezelfde locatie. Tevens zal de huidige garage volledig gerenoveerd worden. Uiteraard is Vakgarage Klaassen tijdens de verbouwing dagelijks geopend.