• André Biemans wordt met ingang van het nieuwe seizoen de trainer en coach van de handbalsters van HV Zwolle. De Wierdenaar volgt daarmee Nico Einhaus op die eerder dit seizoen voortijdig is vertrokken vanwege privéomstandigheden.

    Biemans komt over van eersteklasser 100% Haarle waar hij aan zijn derde seizoen bezig is. Daarvoor was hij 2 seizoenen hoofdtrainer bij Stevo uit Geesteren. Verder is hij in het verleden 4 seizoenen hoofdtrainer geweest in Holten en is hij vele jaren bij SDOL in Luttenberg werkzaam geweest. Voor zijn trainer/coach carrière was hij actief speler bij HV Kedingen.

    Als bestuur zijn wij blij een ervaren coach te hebben gevonden die onze dames 1 en 2 zal gaan trainen en coachen. Wij wensen hem veel succes en hopen op vruchtbare samenwerking in het komende seizoen.