• Beste allemaal,

Het is weer herfst...de beste tijd om lekker na het sporten op de bank te gaan zitten met een warme kop chocolademelk. Daar hoort natuurlijk een lekker stukje speculaasbrok bij!

Ook dit jaar hebben we de speculaasbrokken weer ingekocht voor jullie om te verkopen en zo de vereniging te steunen. Vanaf woensdag 3 november kunnen jullie gaan verkopen!

Wellicht vind je het niet zo prettig om langs de deuren te gaan, maar gelukkig is daar nog altijd Whatsapp, Instagram of Facebook! Misschien heb je zelf een account en anders kun je wellicht via je familie ook de koeken verkopen op sociale media.

• Het beste verkopend jeugdlid wordt natuurlijk ook beloond voor zijn of haar harde werken. Jij wil ook wel je naam in chocoladeletters winnen toch?! Lekker om zelf op te eten of te delen natuurlijk!
    • De beste verkopende seniorenleden worden natuurlijk ook beloond voor hun harde werken. Jij wil ook wel een mooie tas, cadeaubonnen of bierproeverij voor 4 personen winnen toch?

Onze sponsoren hebben wederom gezorgd voor mooie prijzen.

Een setje met 3 speculaasbrokken kost € 2,50, alle winst komt natuurlijk ten goede van de vereniging.