• Het promotiefilpje van HV Zwolle!

  Welkom bij de website van Travelbags HV Zwolle!

  Het verhaal achter onze logo!

  Onze verenigings-/hoofdsponsor!

  Onze nieuwsbrief van HV Zwolle in een nieuw jasje!

 •  

   

  Bij de eerste thuiswedstrijd in de nieuwe WRZV-hal hebben de kinderen van E1 en E2  het Dames I team met veel enthousiasme aangemoedigd. Eerst met z’n allen op de foto, daarna ingooien en samen oplopen voor de wedstrijd. Na de gezamenlijke yell hebben de kinderen vanaf de kant de dames goed aangemoedigd. Eén keer moest zelfs de wedstrijd stilgelegd worden voor een verloren bal van de kinderen…. Het was een leuke en spannende wedstrijd, die helaas met een klein verschil werd verloren.

   

   

  Op het grote scherm in de zaal was goed te zien welke teams het supportersteam van de week zijn!