• Rudi Eikenaar werkt sinds 1986 in het aannemersvak. Aannemersbedrijf Eikenaar is 1997 door hem opgericht. Het bedrijf groeit gestaag. Begonnen als eenmansbedrijf, nu 17 medewerkers in vaste dienst.

Rudi Eikenaar vaste aanspreekpersoon

‘Persoonlijk contact met de klant vind ik belangrijk. In het bedrijf ben ik zelf de vaste aanspreekpersoon voor alle opdrachten. Dat houdt het voor opdrachtgevers overzichtelijk. Ik houd van open en eerlijke informatie en dat geldt ook voor mijn medewerkers. Wij horen dat onze klanten dat waarderen. En afspraak is afspraak. Op tijd zijn, je aan de planning houden, binnen de budgetten blijven. En de bouwplek netjes achterlaten. Een bouwproces kan voor hetzelfde geld prettig verlopen’.

Shirtsponsor

Rudi is shirtsponsor geworden van maar liefst twee teams, namelijk HV Zwolle Meisjes E1 en E2.

Namens HV Zwolle hebben wij als sponsorcommissie een mooi ingelijst wedstrijdshirt gebracht.

Rudi, namens HV Zwolle willen we je bedanken voor het sponsoren van deze prachtige en groeiende vereniging en we heten je van harte welkom in ons nieuwe onderkomen, de WRZV hal.

Aannemersbedrijf Eikenaar BV
    Curieweg 14