• Afgelopen zaterdag (2 oktober 2021) was het zover, onze eerste competitie wedstrijd werd gespeeld. Dalfsen een jonge ploeg die we in de voorbereiding al tegen zijn gekomen. Dat ze snel zijn dat wisten we. Heerlijk weer om ouderwets een potje te handballen op de zaterdagavond met een goed gevulde tribune.

    De eerste 20 minuten lag het tempo van Dalfsen erg hoog met de snelle tegenaanvallen, waar wij te weinig in te brengen hadden. De hoeken van Dalfsen kregen veel ruimte en konden daaruit veel scoren. Daarna kregen we meer grip op de hun aanvallen en konden we meer ons eigen spel gaan spelen. Een vermakelijke eerste helft voor het publiek en gingen we met 16-16 tussenstand de rust in.

    Na de rust stonden we een stuk beter en kreeg Dalfsen minder kansen om de snelle aanvallen op te zetten. De verdediging stond en in de aanval werd er met meer rust gespeeld. In de laatste 10 minuten konden we de wedstrijd uitspelen en zagen we dat Dalfsen zichzelf heeft overlopen door het snelle spel. Eindstand 26-33. Wat is het fijn om de eerste punten mee naar Zwolle te nemen. Het feest kan niet op met oma’s aan de top!!