• Na de winst van vorige week (2 oktober) gingen we met goede moed het weekend in. De competitie is pas net begonnen en na ruim 1,5 jaar geen handbal is voor een ieder een verrassing wat komend jaar gaat brengen.

    Dit weekend (10 oktober 2021) stond de wedstrijd tegen Cometas DS1 op de planning. Waar wij vorige week winst hebben behaald tegen Dalfsen, heeft Cometas met net 1 pont verschil verloren. Dit zegt natuurlijk niks, maar we zijn beide uiteraard gebrand om te winnen.

    Na de begroeting met onze E’tjes, die met een zevental de pupillen van de week waren, klonk het fluitsignaal. De wedstrijd begon behoorlijk gelijk op. Waar toch Cometas nog wel de overhand hield, door telkens een afstand van 2 punten voor te houden. De aanvallen bij ons kwamen wel, maar tot helemaal de juiste afronding kwamen we niet. In dekking hadden we hier en daar moeite en de omschakeling naar de aanval met rust in het hoofd liep niet helemaal lekker. Desondanks wisten we de cirkel goed te benutten als we de aanvallen rustig langer lieten doorlopen.

    De adrenaline en de behoefte tot het snelle spelen nam de overhand, wat zorgde voor slordigheid die Cometas goed wist te benutten. Dit resulteerde tot een eind uitslag van 21-25 in het voordeel van Cometas DS1. Helaas schoot onze mentale kracht deze week tekort tegen de sterke formatie van Cometas en hebben we de punten laten liggen. Supporters die er waren, bedankt!

    Ondanks het verlies trainen we alweer hard voor de volgende wedstrijd. Aankomende zaterdag 16-10-2021 staat de wedstrijd tegen SDOL DS1 op de planning. We spelen dan om 19:45 uur in Luttenberg in sporthal de Achterberg. Wij nodigen een ieder die wil aanmoedigen dan ook uit om te komen kijken, dus wie weet tot zaterdag!