• Op 26 september 2020 speelden Jesper, Jasper, Lenny, Louis (!), Jesse, Mels, Melle, Sibren, Ture, Ravi en Oscar in de vertrouwde hal in Zwolle-Zuid tegen Wesepe D1. De meiden in geel en zwart hadden er zin in en speelden met oog voor de bal en het doel. Zwolle kwam op achterstand, maar ging niet bij de pakken neerzitten.

    Na twee scores van Lenny en Jasper stond het bij rust 2-8. De Zwolse ploeg raapte zichzelf bij elkaar en liet zien wat de doelstelling voor de tweede helft was: beter en scherper verdedigen. Het werd een echte wedstrijd met een scoreverloop dat bij een mooi potje handbal hoort, 3-5. Er werd als team gehandbald en in het veld positief gecoacht.

    Scores voor Zwolle waren er in de tweede helft voor Sibren, Lenny en Jasper en zo eindigde Travelbags/HV Zwolle D3 tegen Wesepe D1 in een 13-5 verlies. Volgende week weer een wedstrijd!