• Afgelopen zaterdag (19-9) stond er een wedstrijd op de planning tussen de D2 en D1 van HV Zwolle. Na wat afmeldingen in verband met verkoudheid op het laatste moment, vonden we Amber in bereidheid om nog met ons mee te doen. Zo konden we gewoon 7-7 spelen, weliswaar zonder wissels. Lisanne was niet fit de afgelopen week, dus die heeft de hele wedstrijd staan keepen. En daar waren we wel heel blij mee, want ze deed het hartstikke goed! We hebben heel wat ballen tegen een paal, lat of over de lijn zien rollen, maar de meeste zijn eruit gebleven.

    De verdediging stond als een huis! Ballen werden onderschept door Sanne op de hoek. Kaylee en Amber stonden ook hun vrouwtje sterk. D1 stond in de aanval ver naar voren, iets waar we als D2 even wat moeite mee hadden. Uiteindelijk werden de gaten gevonden in de tweede helft, Lisanne (Lies, want twee Lisannes is niet handig in het veld) kwam goed vrij op de cirkel, Hanna vond het gat achter de hoek en Mees ontdekte dat ze na een schijnbeweging een heel eind richting het doel kon lopen.

    Al met al hebben ze een hele goede pot gespeeld, 11-13 verliezen van de D1 is geen ramp!