• Het promotiefilpje van HV Zwolle!

  Welkom bij de website van Travelbags HV Zwolle!

  Het verhaal achter onze logo!

  Onze verenigings-/hoofdsponsor!

  Onze nieuwsbrief van HV Zwolle in een nieuw jasje!

 • Hallo Allemaal,

  Zoals er recent is gecommuniceerd hebben wij de mogelijkheid gekregen om nieuwe pakken te gaan aanschaffen voor het nieuwe handbal seizoen. Er is al een kies moment geweest voor de leden om het nieuwe pak uit te kiezen. Het is het pak afgebeeld op het plaatje geworden!

  Graag willen wij dat iedereen zijn/haar pak in de juiste maat krijgt en daarom hebben wij een pas moment georganiseerd. Het zal allemaal gebeuren op Zaterdag 13 Juni, dit zal per team gaan plaats vinden (zie de bijlage wanneer jouw team aan de beurt is). Dit alles zal gaan plaats vinden op het Het Hoge Laar.

  Lees verder in de brief (klik op de blauwe knop hieronder) voor de details en instructies!

   

  Met vriendelijke groet,
  De materiaalcommissie van HV Zwolle

  Brief