• HV Zwolle heeft een nieuwe hoofdtrainer! Tijd voor een rondje ...Even voorstellen…..

Nico Einhaus, 54 jaar en sinds 3,5 jaar woonachtig in Beilen (Drenthe), voorheen Hengelo. Werkzaam in Hengelo in het ZGT (Ziekenhuis Groep Twente) als magazijn/apotheek medewerker.

Momenteel ben ik hoofdtrainer van HVE2000 uit Erica, nu voor het 3e seizoen. Vorig jaar hebben we het kampioenschap behaald en hierdoor gepromoveerd naar de hoofdklasse A, waar we op dit moment de 7e plaats bezetten. De doelstelling hierbij is om deze klasse te behouden, ondanks een smalle selectie van 8 spelers.

Mijn vorige clubs in Oost waren: Wesepe, SDOL en Haarle. Verder heb ik in Twente 8 jaar keeperstraining gegeven op de handbalschool. Daarnaast heb ik training gegeven bij de volgende clubs: Stevo, Bornebroek en Combinatie 64.

Na 3 jaar training te hebben gegeven bij HVE2000 vond ik het weer tijd worden om een andere uitdaging aan te gaan. Met het bestuur van HV Zwolle heb ik recent een goed en prettig gesprek gehad, waarbij een wederzijdse klik ontstond en besloten is om een samenwerking aan te gaan.

De intentie is om van HV Zwolle een solide ploeg te creëren om vervolgens bovenin mee te kunnen draaien. Ik ben dan ook zeer gemotiveerd om daar een mooi en succesvol jaar van te maken.