• Zondag 8 maart stond voor de dames de wedstrijd tegen DFS Arnhem op het programma. De uitwedstrijd werd gewonnen met 18-24 door de goed georganiseerde dekking van de dames.

    Na de slechte wedstrijd van de week ervoor waren de dames gebrand om vandaag de punten thuis te houden. Om dat te kunnen doen, moest er met meer scherpte gespeeld worden, aanvallen beter opzetten en rust bewaren in het handbalspel.

    De wedstrijd kon beginnen en Zwolle opende score. De vreugde was van korte duur want DFS maakte al snel gelijk en kwamen vervolgens op voorsprong. Ook nu waren de dames niet zuiver met passen en aanvallen werden te snel afgerond. DFS had snel antwoord op het chaotische team van Zwolle en bouwde een voorsprong van 9-2 op. De ruststand 6-14.

    De tweede helft verliep beter. Er werden betere aanvallen opgezet en door het mooie spel kon de cirkel goed vrij gespeeld worden. Ook lieten de dames van Zwolle zien dat ze echt nog wel snelle breaks kunnen lopen. De achterstand van 9 punten konden de dames niet meer rechtbuigen. De eindstand 19-28 in het voordeel van het DFS.

    Vanwege het Coronavirus zijn er tot en met 06-04 geen wedstrijden gepland. Let goed op uzelf en anderen. En hopelijk tot snel!