• Zondag 2 februari hebben wij een wedstrijd gespeeld in Holten.
    Na 1 minuut stilte voor een overleden club lid, zijn we begonnen aan de wedstrijd.
    Helaas was de wil er om te winnen niet gelijk. We startten moeizaam, waardoor we in het begin gelijk op gingen, maar dat leidde tot een achterstand. We konden de verdediging niet goed dicht houden door hun goede 4-2 aanvallen, waardoor we dus al snel 2 punten achter stonden. We zaten niet lekker in ons spelletje wat erg jammer was. De ruststand was 13-11 in het voordeel van Holten.

Na een peptalk in de rust, door Esmeralda, wilden we de knop omzetten om toch de wil om te winnen terug te krijgen. Begin tweede helft startten we ook prima. Het verschil werd 1 punt. Uiteindelijk werden we toch moe en zakte de moed een beetje in de schoenen. Iedereen heeft gedaan wat hij kon, maar het was voor vandaag niet genoeg. De eindstand was dus ook 26-23 in het voordeel van Holten.
    Keepster Lynn Schinkel van C1 heeft ook mee gespeeld en heeft een penalty tegen gehouden. Super!!

We hopen volgende week wel weer een mooie wedstrijd neer te zetten met z’n allen. We spelen dan om 19:15 uur tegen Broekland in Sporthal Zwolle-Zuid.

Groetjes Esmee Kok, A1