• Vandaag (zaterdag 1 februari) stond voor Dames 1 de wedstrijd tegen TVO op het programma. De dames van TVO opende de score met een mooi afstandschot, maar door een snelle tegenaanval kwamen de dames weer op gelijke hoogte. Vervolgens liepen de dames van Zwolle uit naar een mooie voorsprong van 3 – 7. De dames maakten vervolgens een paar foutjes, waardoor TVO weer terug wist te komen tot 7 – 8. De dames van Zwolle herpakten zich. De dekking stond als een huis en de aanval ging goed lopen. Met snel en mooi samen spel wisten ze de rust in te gaan met een 10 – 14 voorsprong.

De opdracht van de dames was duidelijk, jezelf belonen in de aanval voor het goede werk. Door een paar mooie aanvallen konden de dames de voorsprong wat uitbouwen naar 14 – 19. Alleen door een paar fouten in de dekking konden de dames van TVO profiteren van een aantal penalty’s. Al waren in een aantal situaties de penalty’s niet vanzelfsprekend een doelpunt, door super goed keeperswerk! Daar tegenover bleven de dames gaan. Met een score van 20 – 27 en nog een paar minuten spelen, was de wedstrijd gespeeld en was het al zeker dat de punten meegingen naar Zwolle. Uiteindelijk heeft TVO nog twee keer kunnen scoren en stond de eindstand 22 – 27 op het scorebord.

De dames willen het meegereisde supporters bedanken voor hun steun! Zondag 9 februari staat de volgende wedstrijd op het programma in de eigen Sporthal Zwolle Zuid. Wedstrijd start om 13.05 uur tegen Bentelo DS2. Zien jullie dan!