• Zondagmiddag moesten wij tegen ABS A1. Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd. ABS is namelijk de nummer 1 in onze competitie. Onze verdediging stond als een huis. ABS kwam er moeilijk langs en gooide met veel afstandsschoten. We speelden beide in een hoog tempo, waardoor het een mooie wedstrijd was met veel mooie doelpunten. We gingen de rust in met 9-6 voor ons.

De hele wedstrijd speelden we als een team en werkten we heel goed samen. Aan het begin van de 2e helft kwam ABS terug in de wedstrijd. Wij hadden weer ons beroemde dipje en daardoor vergaten wij te scoren. ABS kwam terug tot 14-14. We gingen weer goed handballen met mooie aanvallen, goede druk en een hoog tempo. Uiteindelijk hebben we van de nummer 1 met 20-15 gewonnen!!!

Nikki Lindeboom uit C1 heeft deze wedstrijd met ons mee gespeeld en ze heeft ook nog een doelpunt gemaakt.

De volgende wedstrijd spelen we op zondag 2 februari 13.30 uur uit tegen Holten.

Groetjes Tessa Bijsterbosch A1

Klik voor foto's en video's