• Zondag 19 januari stond de wedstrijd tegen Holten 1 op het programma!

  We werden op zondagochtend vriendelijk ontvangen door de gastvrouw van Holten, wij keken en luisterden verbaasd, want dit gebeurt niet vaak! We werden welkom geheten in de sporthal, ze liet ons de kleedkamer zien en waar we konden warmlopen. Wij voelden ons zeer welkom!

  We begonnen aan de warming-up en tijdens het inschieten werd er een praatje gehouden voor de toeschouwers. Zwolle heeft 1 wedstrijd gewonnen dit seizoen, van wie? Ja, van Holten. Holten is dus extra gebrand om dit goed te maken!

  De wedstrijd begon, Holten speelde voluit & kwam vaak buiten de 9 meter tot schot. Harde schoten van de opbouwers vonden meerdere malen het net. Wij startten wat minder scherp, waardoor Holten de hele wedstrijd de leiding nam. Wij speelden met 2 wissels, dus we moesten ons eigen tempo blijven spelen. Het was een harde wedstrijd, veel 1 tegen 1 duels. Onze dekking stond oké, goed de ballen weg tikken, helaas leverde dit elke keer een vrije bal op voor Holten. Wij bleven vechten, we voelden dat we mee konden met Holten!
  We gingen rusten met een stand van 18-11 in het voordeel van Holten. In de rust werden onze goede punten besproken! Wat gaat goed, we doen het niet slecht, maar we kunnen de aanvallen wat beter uitspelen!

  Na de rust konden wij moeilijk het net vinden, waar Holten wel bleef scoren. Holten liep uit naar een 26-16 voorsprong. 1 taak voor ons, blijven vechten tot de laatste seconde! We bleven ons eigen spel spelen, met tempo in de aanval konden wij het beste scoren! We begonnen elkaar steeds beter te vinden en snelle doelpunten te scoren!
  Onze keepster Dominique kreeg vanuit de hoek veel ballen op het lichaam, waarvan 2 keer ontzettend hard in de maag. Maar onze \"Do\" bleef staan!
  De stand bleef rond de 10 verschil, met mooie aanvallen kwamen wij puntjes dichterbij. Met een eindstand van 32-25 in het voordeel van Holten. Helaas geen punten..

  Supporters die uit Zwolle zijn gekomen, top! We zien jullie graag volgende week weer op de tribune! Om 11:40 uur thuis in Sporthal Zwolle Zuid tegen Broekland Dames 2! We zien jullie graag dan!