• Voor E1 was dit onze 3e wedstrijd in het nieuwe jaar. De 1e werd nipt verloren met 17-16 van Wijhe E1 en de 2e wedstrijd ging een strijdbaar E1 ten onder tegen Kwiek E1 met 20-25. Dus vonden de meiden de hoogste tijd dat er weer gewonnen werd vandaag (18 januari 2020).
    Vol inzet en passie gingen de meiden op zoek naar een overwinning. Wat moesten we verwachten van SDOL E1, dat nieuw is gekomen in deze competitie.

Begin van de 1e helft kwamen we snel achter met 2-0, verdedigend hadden we het lastig. Na een kleine 5 min. kwamen we beter in de wedstrijd en scoorden we ook wat makkelijker. Paar prachtige aanvallen via Maud en Marit en via het eindstation Kelsey werd er gescoord. Ook Guusje redde ons een paar keer en zo gingen we rusten met 7-8 voorsprong. Na rust een heel goed E1, zowel verdedigend als aanvallend. Marit verving Guusje en alle 2 deden ze erg goed de 2e helft. Lisanne die er is bij is gekomen van uit E3, pikt het erg goed op in dit team.
    Sanne, Noor, Lisanne, Kelsey, Maud, en Jorien pikten hun doelpuntjes mee de 2e helft en zo stond de eindstand 8-14 op het scorebord. Trots op deze groep meiden met deze prachtige overwinning.

A.S. zaterdag spelen we om 9.45 uur thuis tegen Dalfsen. Als jullie tijd hebben, kom eens kijken naar deze fanatieke groep meiden.

Sportieve Groet van E1