• De uitwedstrijd, de eerste wedstrijd van het seizoen, werd nipt verloren. Vandaag dus het moment om dit recht te zetten tegen de nummer 4 van de competitie.

  We begonnen sterk aan de wedstrijd en kwamen snel op een 2-0 voorsprong! Lettele heeft goede afstand schutters met een lange linker arm, die makkelijk tot scoren komen. Het werd duidelijk dat we daar scherp op moesten staan. De stand ging heen en weer, een voorsprong voor ons en dan weer een voorsprong voor Lettele. Door ontzettend goed keeperswerk van onze keepster Dominique, ging het de hele eerste helft gelijk op. We speelden mooie aanvallen en konden elkaar goed vinden. We gingen rusten met een 10-10 stand.
  In het begin van de tweede helft hadden wij moeite met scoren, maar Lettele scoorde er rustig op los. 10-16 achterstand....

  Vorige keer nipt verloren, maar bleven we strijden tot het eind. De afspraak was om ook deze wedstrijd 60 minuten te vechten!! Als team deden wij dit goed, wij scoorden 4 keer op rij, zo kwamen we elke keer een doelpuntje dichterbij! Ook Lisa was goed op schot en schoot 3 keer raak, de ballen strak in de kruising, achter de keepster van Lettele. Als team kregen wij weer vertrouwen, Lettele kwam moeilijk tot scoren, goede dekking, maar ook Dominique bleef ballen uit het doel schoppen. Het werd spannend, de laatste minuten bleven beide teams scoren. 20-20/ 20-21 / 21-21 / 21-22 en Suus die door een 7-meter de stand weer gelijk zette! Nog 1 minuut op de klok, Lettele wist niet te scoren en helaas hadden wij te weinig tijd om een goede aanval op te zetten en te scoren!
  Wij hebben 1 punt van Lettele afgepakt, zo voelt het!! Hard gevochten als team heeft een prima resultaat opgeleverd!!

  Nadat Hermann vorige week heeft besloten om te stoppen, heeft Lambert het trainen en coachen op zich genomen, heel fijn!! Gelijkspel tegen de nummer 4 is een mooi resultaat waar we trots op mogen zijn!!

  Op naar volgende week, de uitwedstrijd tegen Holten dames 1 die momenteel op een 2e plaats staan. De thuiswedstrijd werd gewonnen, Holten zal er daarom extra op gebrand zijn om de punten dit keer in Holten te houden!!
  Om 12.20 spelen wij in sporthal 't Mossink in Holten. Graag zien we jullie daar!