• Helaas is afgelopen week een vroegtijdig einde gekomen aan de 1-jarige samenwerking met onze hoofdtrainer, Hermann Dalbke.

Het bestuur betreurt maar respecteert zijn besluit en hadden graag het seizoen met hem afgemaakt.

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste trainer die onze talentvolle dames groep de begeleiding geeft in de hoofdklasse.

Lijkt het je leuk om mee te helpen aan de ontwikkeling van spelers binnen onze groeiende, ambitieuze en vooral ook gezellige handbalvereniging in Zwolle bel of mail onze voorzitter Bernd Huizing op +31 6 22 40 11 01 of voorzitter@hvzwolle.nl

Over HV Zwolle

Per 1 juli 2016 is de HV Zwolle ontstaan vanuit een fusie tussen de Zwolse Handbalverenigingen SV Tyfoon en SV Zwolle.

De fusie was noodzakelijk om de handbal in Zwolle naar een hoger plan te brengen. Met respect voor onderstaande kernwaarden heeft de vereniging als doel om top- en breedte handbalsport aan te bieden. Onze leden moeten met plezier op zijn of haar niveau spelen.

Kernwaarden HV Zwolle:

• Gezellig
    • Ambitieus
    • Sportief
    • Passie
    • Plezier
    • Saamhorigheid
    • Trots

HV Zwolle is een handbalvereniging met een totaal ongeveer 300 leden en vrijwilligers.

Wij zijn een ambitieuze vereniging die naar voren kijkt op vele vlakken. Ontwikkeling van het technisch handbal staat voorop en om dit te realiseren is het noodzakelijk te zoeken naar nieuwe verdienmodellen. Het participeren met andere (sport)verenigingen en maatschappelijke partijen is hierin een vereiste.

Met vriendelijke groet,

HV Zwolle