• Afgelopen zaterdagavond stond de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar op de planning. De thuiswedstrijd tegen Broekland werd er relatief weinig gescoord en speelden wij niet ons eigen spel. Met de afspraken duidelijk en vol goede moed kwamen wij aan in Broekland.
    Om 19.30 uur werd de wedstrijd aangefloten en opende Broekland met de eerste score.

Beide teams begonnen stroef aan de eerste helft en het liep dan ook gelijk op tot een stand van 4-4. We wisten 2 punten los te komen met een stand van 4-6. De afgelopen wedstrijden stond onze dekking als een huis, maar helaas was dit deze wedstrijd niet altijd het geval. We kregen het spel van Broekland niet onder controle, waardoor we al snel weer op een gelijke stand kwamen te staan (6-6). Weer scoorden beide partijen punt na punt. Bij een gelijke stand van 10-10 en nog een paar minuten op de klok kregen we nog 2 doelpunten tegen, waardoor we met een ruststand van 12-10 naar de kleedkamer vertrokken.

De opdracht voor de 2e helft was duidelijk: Eerder aanpakken in de dekking en in de aanval ons eigen spel opzetten en geduldig uitspelen. Ditmaal waren wij het team dat begon met de openingstreffer. Het leek er even op dat het weer gelijk op zou gaan met een stand van 13-12. Waar bij Broekland alles leek te lukken ging het bij ons mis. We kwamen niet in ons eigen spelletje en de acties werden niet beloond met een doelpunt, wat resulteerde in een achterstand van 18-14. Gedurende de 2e helft lukte het ons helaas niet om de dekking neer te zetten. Mooie acties werden helaas niet vaak genoeg beloond met een doelpunt waardoor Broekland steeds verder kon uitlopen. Uiteindelijk resulteerde dat is een eindstand van 32-23.

Volgende week spelen wij tegen Lettele DS1. We hopen jullie allen dan te zien en te horen, tot zondag 12 januari 13:15 uur in Zwolle Zuid !