• Zondag 15 december hebben wij thuis een wedstrijd gespeeld tegen Huissen. We begonnen sterk met een goede verdediging. We waren de eerste helft erg gewaagd aan elkaar en het liep dan ook gelijk op. Waardoor het in de rust 7-7 kwam te staan.

Na de rust ging we er weer met volle moed tegen aan en brachten meer tempo in het spel. Ook de verdediging zat dicht. Daardoor kwamen we op een voorsprong van 13-10 te staan. Na een kleine onderbreking van de tegenstander die met een blessure eruit is gegaan, konden we niet meer onze weg vinden in het spel. Veel slordigheid, foutjes en gemopper op elkaar, waardoor we niet als team met elkaar gespeeld hebben. De wedstrijd hebben we daardoor verloren met 14-20.
    Na afloop hebben we nog met ze allen het Nederlands handbalteam gekeken, die wereldkampioen zijn geworden, wat alles weer goed maakte.

Zondag 5 januari spelen we om 11.15 uur uit tegen Overwetering in Olst.

Groetjes Naomi van der Kolk

We wensen iedereen hele fijne Kerstdagen en een goed en vooral sportief 2020