• Het promotiefilpje van HV Zwolle!

  Welkom bij de website van Travelbags HV Zwolle!

  Het verhaal achter onze logo!

  Onze verenigings-/hoofdsponsor!

  Onze nieuwsbrief van HV Zwolle in een nieuw jasje!

 • De 1e helft van de zaalcompetitie zit er op voor E1. De meiden van E1 draaien een prima 1e seizoenshelft. 3 partijtjes verloren, Kwiek, Klarenbeek en Overwetering. Kwiek en Klarenbeek waren een maatje te groot voor de meiden. Zaterdag verloren we nipt van Overwetering. De speelsters baalden hier enorm van en de coaches ook. Ze wilden graag de laatste partij van het jaar winnend afsluiten. Je ziet de meiden elke week weer groeien en als coaches genieten we daar enorm van. Er zit ook veel handbal in deze ploeg. De meiden kunnen elkaar makkelijk vinden en elke wedstrijd zitten er fantatische aanvallen bij. 

  Een groot compliment aan deze meiden is, dat ze als team handballen. Tevens een compliment aan Fenne en Charlotte, de trainsters van dit E1. Ze verzorgen 2 trainingen in de week en zorgen dat de meiden vooruit gaan. We laten volgend jaar iets meer van ons horen op de site. Onze volgende wedstrijd spelen we uit tegen Wijhe E1 op 4 Jan. 2020. Als u een keer een thuiswedstrijd wilt kijken naar E1, kom dan gerust een keer kijken. 
   
  Noor, Maud, Jorien, Tamar, Guusje, Marit, Kelsey, Sanne, Miranda, Jerry, Fenna, Charlotte wensen iedereen een gezond en sportief 2020 toe. 
   
  Tot volgend jaar en sportieve groet van E1