• Het promotiefilpje van HV Zwolle!

  Welkom bij de website van Travelbags HV Zwolle!

  Het verhaal achter onze logo!

  Onze verenigings-/hoofdsponsor!

  Onze nieuwsbrief van HV Zwolle in een nieuw jasje!

 • Zaterdag 7 december moesten wij A1 tegen Heeten A1 in Heeten. We gingen prima van start, we scoorden al snel. Echter kregen we de eerste helft wel 7 penalty’s tegen, toch heeft onze topkeepster daar minimaal 3 van tegengehouden. Ruststand 6-8 in ons voordeel.

  In de tweede helft gingen we 6-0 verdedigen en kwam Heeten er niet meer langs, over heen of door heen, de verdediging stond sterk! Verder werden er een paar mooie acties gemaakt, en hebben we gewonnen met als eindstand 13-18 in het voordeel van Zwolle.

  Zondag 15 december spelen we onze laatste wedstrijd van 2019.
  We spelen dan om 12.10 uur thuis tegen Huissen in Sporthal Zwolle Zuid.

  Groetjes Ayla Rolwes

  Wedstrijdfoto's