• Het promotiefilpje van HV Zwolle!

  Welkom bij de website van Travelbags HV Zwolle!

  Het verhaal achter onze logo!

  Onze verenigings-/hoofdsponsor!

  Onze nieuwsbrief van HV Zwolle in een nieuw jasje!

 • Zondag 1 december speelden wij thuis een wedstrijd tegen CVO. Wij begonnen gelijk sterk met een 4-1 voorsprong. In het midden van de 1e helft stond de verdediging niet zoals die had moeten staan. In de rust stond de stand op 11-5 in het voordeel van ons.
  De 2e helft begint wat slordig, maar naarmate de tijd vorderde, werd het steeds beter. Ons doel was om maximaal 5 tegendoelpunten te krijgen. Dat is ons gelukt. We hebben de 2e helft de stand verdubbelt. We eindigden met 22-10 winst. Wij staan nu op de 3e plek.

  Wij spelen zaterdag 7 december een wedstrijd uit tegen Heeten om 19.00 uur.

  Groetjes Marit Huizing

  Foto's en Video's!