• Na druk in de weer te zijn geweest met 2 grote acties, zijn we blij met jullie inzet en de grote aantallen verkochte loten van de grote clubactie en speculaasbrokken. Bij elkaar hebben we zo’n 1250 loten verkocht en 1150 pakken speculaas. Dit levert alles bij elkaar een heel mooi bedrag op voor de vereniging om veel mooie dingen mee te doen.

Vooral onze jongste leden zijn heel druk langs de deuren geweest met de grote clubactieloten. Dit wordt beloont met een 1ste, 2de en 3de prijs. Allemaal mooie HV Zwolle handdoeken met doucheschuim om lekker te douchen na de wedstrijd.

Wie er gewonnen heeft? Dat weet Sinterklaas. Hij zal dan ook de prijzen uitreiken tijdens de Sinterklaasavond voor de jeugd. (klein geheimpje; Kiriana 46st, Ravi 45st, Marit en Yaira 44 zijn deze topverkopers!).

Voor de speculaas zien we dat onze seniorenleden ook echte lekkerbekken zijn! Maar ook hier zien we een paar verkopers in de dop bij onze jeugdleden! De winnaar die haar naam in Chocoladeletters krijgt is Mellanie uit C1. Heel goed gedaan met 85pakken verkochte speculaas. Maar ook Esmee A1 en Lotte B1 hebben een mooie chocoladeletter verdient, met 41 en 33 verkochte pakken!

Al onze leden bedankt voor jullie geweldige inzet!

Hele mooie feestdagen gewenst van de actiecommissie.