• Vandaag stond de wedstrijd tegen Heeten E2 op het programma. Vooraf met de coach en scheidsrechter afspraken gemaakt om er een leuke, leerzame wedstrijd van te maken, waar spelplezier voor iedereen voorop
    staat. Fijn dat dit is af te stemmen met elkaar.

De jongens speelden met 7 spelers omdat Sibren, Mels en Jabriel er niet bij konden zijn. Het was een spannende en gelijkwaardige wedstrijd waarin we mooie acties hebben gezien.
    Vandaag lukte het bijzonder goed om over te spelen en in te starten waardoor we vrij voor de goal kwamen. Het keepen van Jesse en Jesper was perfect, waardoor we weer snel konden aanvallen. Ture viel en kreeg een knie in zijn gezicht, waardoor hij een bloedlip opliep. Na even koelen en rusten speelde hij weer mee.

Alle kinderen hebben vandaag een keer gescoord. Dat Ravi 2 doelpunten op zijn verjaardag maakte, is natuurlijk extra feestelijk. De scheidsrechter gaf op een gegeven moment aan, dat de wedstrijd qua score te ver uit elkaar ging lopen, waardoor wij met 5 spelers verder gingen. Dit houdt de wedstrijd spannend en leerzaam.
    Eindstand 19-12 voor Zwolle.

Extra bedankje voor alle scheidsrechters van HV Zwolle, BEDANKT voor het duidelijke fluiten en extra uitleg voor de kinderen, dit vergroot hun spelbegrip en spelplezier. We kunnen merken dat jullie je hebben
    verdiept in de spelregels van de E-jeugd.