• Het promotiefilpje van HV Zwolle!

  Welkom bij de website van Travelbags HV Zwolle!

  Het verhaal achter onze logo!

  Onze verenigings-/hoofdsponsor!

  Onze nieuwsbrief van HV Zwolle in een nieuw jasje!

 • Sint kwam woensdagavond (27 november 2019) met z'n leukste pieten cadeaus brengen bij de jongste handbalsters van HV Zwolle. De meiden lieten aan de Sint zien hoe goed ze kunnen klimmen, springen en handballen. De pieten vonden het zo leuk, dat ze zelfs meededen. De Sint vond het geweldig mooi om iedereen zo goed bezig te zien!! Elk team mocht bij Sint komen en kreeg uit de grote zak een cadeautje en lekkere pepernoten!!

  Ook werd er door Piet een mooie handdoek en een Minions badschuim uitgedeeld aan degene, die de meeste clubloten had verkocht. Super goed gedaan meiden!! En Sinterklaas heel erg bedankt dat u weer bij ons was.

  Adios Sinterklaas, tot volgend jaar.

  Sint foto's