• Het promotiefilpje van HV Zwolle!

  Welkom bij de website van Travelbags HV Zwolle!

  Het verhaal achter onze logo!

  Onze verenigings-/hoofdsponsor!

  Onze nieuwsbrief van HV Zwolle in een nieuw jasje!

 • Afgelopen zaterdagavond 23 november speelden wij om 19.15 uur uit in Heino tegen H.H.Z.D A1.

  We gingen vol goede moed naar Heino en hadden er weer zin in. De eerste paar minuten begonnen we goed, we stonden eerst 3 punten verschil voor. Helaas haalde H.H.Z.D ons in omdat wij steeds minder gingen spelen. Veel balverlies en we kwamen niet in ons eigen spel. Met de rust stond het 12-9 in het voordeel van H.H.Z.D.

  Met de tweede helft speelden we wel "ïets" beter. Helaas ondanks dat we over de hele wedstrijd ook wel mooie aanvallen er tussen hadden zitten, hebben we de punten niet mee naar Zwolle kunnen nemen.

  We hebben verloren met 23-19.

  Aanstaande zondag 1 december spelen we om 10.40 uur thuis tegen C.V.O.

  Groetjes Veronique

  Foto's en Video's!