• Verslag handbalwedstrijd jongens E2 16 november 2019
    Vandaag was er weer een mooie wedstrijd, waarin er thuis gespeeld werd tegen Heino (H.H.Z.D. E1)
    De beide teams waren gewaagd aan elkaar, de eerste helft werd er goed gekeept. Er gingen een paar ballen door, die echt door de kracht en snelheid onhoudbaar waren.
    Voor ons aan de zijlijn was het mooi om te merken dat jongens goed aan het trainen zijn. We zien meer samenspel, een duidelijke verdedigingslijn, de jongens weten welke tegenstander ze aan het verdedigen zijn.
    De aanvallers van het team zijn ook meer aan het samenspelen en delen meer de verantwoordelijkheid om te scoren en te verdedigen. Een mooie groei als team!
    We zagen ook lange passes, de jongens probeerden goed vrij te staan! Jammer dat de tegenstander de lange passes zo goed wist te onderscheppen.
    Al met al zien we een goed lerend team, die in het leren soms ook aan het zoeken zijn naar de posities.
    We kunnen met trots terugkijken met een eindstand van 7-11.
    Een echt top team!