• Na de 2 nipte nederlagen van de afgelopen 2 weken, stond vandaag de wedstrijd tegen de nummer 2 uit onze competitie op het programma. Klarenbeek Dames 1, dat vorige week nipt verloor van de huidige nummer 1. We wisten dat het een pittige wedstrijd zou worden, ook omdat zij onbekend zijn voor ons!

We startten niet scherp aan de wedstrijd, waardoor wij direct flink achter komen te staan. Dit willen wij niet laten gebeuren dus zetten met ons allen de schouders eronder. Dat zorgt ervoor dat de wedstrijd gelijk op gaat! We komen zelfs in de 2e helft op 1 punt voorsprong. Helaas, konden wij ook dit keer de voorsprong niet behouden. 1 opbouwspeelster was goed op schot! Vanuit alle posities kon zij de bal in het doel gooien, wat ervoor zorgt dat Klarenbeek blijft scoren.

Wij blijven als team hard werken, laten mooie dingen zien. Maar helaas loopt Klarenbeek iets uit, waardoor er een eindstand van 19-23 op het scorebord staat. Als je naar de stand kijkt, is het een prima uitslag tegen de nummer 2 uit de competitie. Als je de wedstrijd hebt gespeeld of gezien, voelt het alsof er meer in zat ...

Op naar volgende week! Dan spelen wij zaterdagavond tegen de nummer 1 uit onze competitie: ABS Dames 1. Om 20:25 uur in sporthal Zwolle Zuid. Wij kunnen alle support goed gebruiken! Tot dan!