• Zaterdag avond 9 november stond de uitwedstrijd tegen Achilles 1 op het programma. Wij kennen Achilles als een ploeg, die knokt tot het eind en veel kracht inzet.

Voordat de wedstrijd begon zagen wij dat er een heel ander team klaar stond bij Achilles, die wij niet kenden. Ons plan blijft hetzelfde en we weten dat we hard moeten werken als team om de 2 punten mee te nemen.

We hadden een goede start! Mooie snelle aanvallen zorgde voor snelle doelpunten. Ook Achilles maakte prima doelpunten, waardoor de wedstrijd gelijk op ging. We wisten dat we met snelheid moesten spelen om zo “makkelijke” doelpunten te maken. Dit deden wij een aantal keren erg goed! Maar helaas ook meerdere keren “te” snel, waardoor het net niet lukte.

Wat een spanning aan het eind, het ging gelijk op. Wij kwamen 2 punten achter, maar maakten 2 minuten voor tijd de 23/22, nog 1 punt achter met nog 1,5 minuut te spelen. Net zoals vorig weekend met 1 verschil verliezen, is niet waar we voor gingen. Hard werken in de dekking, Achilles niet laten scoren! Helaas heeft Achilles het goed uitgespeeld, door 1,5 minuut rond te spelen. Tijdspel hadden wij gehoopt, maar helaas werd dit niet aangegeven. Wij kwamen niet meer aan aanvallen toe en zo bleef de eindstand 23/22 in het voordeel van Achilles.

Helaas, we hebben hard gevochten voor de 2 punten.. Thuis tegen Achilles weten we wat wij moeten doen & doen we er alles aan om dit goed te maken!!

Volgende week zondag, 17 november 14:25 uur, spelen wij tegen Klarenbeek! De nummer 2 in onze klasse. 1 taak; vechten voor de 2 punten!
    We kunnen alle steun gebruiken, hopelijk zien we jullie dan in Sporthal Zwolle Zuid!!