• Zondag 03-11 hebben wij een wedstrijd gespeeld tegen HV Holten A1. Het was vroeg maar wij waren allemaal goed uitgerust, en klaar om te winnen!
    In het begin ging het gelijk op maar uiteindelijk liepen wij uit op een voorsprong. Onze aanvallen gingen niet echt op snelheid, maar dankzij onze sterke verdediging en een hoop mooie reddingen van Veronique, kregen we niet veel tegendoelpunten. De eerste helft eindigde in 11-4.

De tweede helft startten we met een stuk meer positiviteit, waardoor er mooie aanvallen kwamen. Doordat Holten 4-2 ging spelen, pasten wij onze verdediging naar een man op man dekking. Dit pakte gelukkig goed uit, waardoor we de voorsprong konden behouden en we de wedstrijd uiteindelijk gewonnen hebben met 19-9.

Aanstaande zondag spelen we om 12:50 uur uit tegen Broekland.

Groetjes Esmee