• Zondag 3 november stond voor Dames 2 de wedstrijd tegen LHC 2 op het programma. Niet volledig onbekend voor ons. In de voorbereiding hebben wij ook een wedstrijd tegen ze mogen spelen, die wij met 17-12 hebben gewonnen. Wij wisten vandaag dat het niet makkelijk zou worden. Met volle kracht en snelheid moesten we de wedstrijd in gaan!

We startten sterk met de wedstrijd en namen de voorsprong. De hele wedstrijd ging het gelijk op. Door een sterke dekking en goede saves van de keepster, heeft LHC maar 8 keer gescoord voor rust. Door wat onrustig te spelen, scoorden wij maar 9 keer. In de rust was de opdracht: \"breng rust in de wedstrijd, speel de aanvallen rustig uit\".

Dit lukte niet optimaal, waardoor wij moeilijk wisten te scoren. Ook LHC had moeite met scoren. 5 minuten voor tijd hadden wij een voorsprong van 3 doelpunten, maar helaas konden wij dit niet vasthouden. LHC gaf gas en speelde de laatste aanvallen slim uit. Helaas speelden wij het niet slim en lukte het ons niet om te scoren, waardoor er een eindstand van 14-15 op het scorebord stond. Er zat meer in, maar het lukte vandaag net niet. Leerpunten meenemen en de goede dingen onthouden voor de volgende wedstrijd!
    Wij mogen naar Apeldoorn, waar we op zaterdagavond (9 november, om 20:00 uur) spelen tegen het fysiek sterke Achilles.