• 27 oktober speelde Zwolle Dames 2 tegen Broekland Dames 2 in Broekland. Na de overwinning van de vorige wedstrijd gingen de dames met goede moed de wedstrijd in.

De wedstrijd startte stroef voor de dames van Zwolle ze kwamen al gauw op een achterstand en vonden het moeilijk om bij te blijven. De dekking stond niet en ballen werden slecht gespeeld. Er was geen rust in het spel waardoor ruimtes niet optimaal werden benut en er te snel afgemaakt werd. We gingen dus ook de rust in met een stand van 5-12.

Daarentegen begonnen ze de tweede helft erg sterk. Ze haalde heel veel punten in, waardoor we weer dichterbij kwamen. Er werden mooie ballen gespeeld en het allerbelangrijkste de dekking zat dicht. Zwolle kreeg in de tweede helft meerdere penalty's, doordat Broekland steeds te laat was in de verdediging. Jammer genoeg wilden deze penalty's niet zitten. Wel heeft Zwolle de tweede helft mooi spel laten zien, helaas heeft dit niet geleid tot een overwinning. De eindstand is dan uiteindelijk 17-20.