• Op zaterdag 26 oktober reisden de Zwolse dames af naar Spakenburg, voor de wedstrijd tegen HVBS Dames 1. De dames waren gebrand om te laten zien wat ze kunnen en om punten mee terug te nemen naar Zwolle.

Met wat hars aan de bal ging de wedstrijd van start. HVBS wist het net tweemaal achter elkaar te vinden, waarop Zwolle direct antwoord gaf met ook twee doelpunten. Tot de stand van 5 tegen 4 ging het gelijk op, daarna had Zwolle moeite om de aansluiting te vinden en liep HVBS uit tot een stand van 10-4. Zwolle zette nog een tandje bij, maar weet de achterstand helaas niet in te halen en gingen ze de rust in met een stand van 13-9.

Bij aanvang van de tweede helft wist Zwolle als eerste het net te vinden. Dit leek het openingsschot van de inhaalstrijd en wist Zwolle tot 1 punt verschil terug te komen. Het team stond, de dekking liep en in de aanvallen wisten ze elkaar te vinden. Maar wanneer HVBS daarna driemaal achter elkaar scoorde, was Zwolle niet meer in staat om de wedstrijd naar zich toe te trekken. HVBS bleef gas geven en liep uit tot een stand van 27-22.

Aankomende week spelen de dames thuis om 13.15 uur tegen T.V.O. Dames 1.