• In de afgelopen periode zijn er meerdere verzoeken binnen gekomen voor het omwisselen van coach en presentatie pakken, maar ook voor de uitlevering van deze kleding voor nieuwe leden en coaches.

Aangezien niet alle juiste maten meer bij ons voorradig zijn, moet er nieuwe kleding besteld worden. In dit proces is vertraging opgetreden, omdat we gaan kiezen uit een nieuwe kledinglijn van Hummel. Deze kleding lijn wordt dan volgend jaar verder aangehouden als onze clublijn.

We kunnen de huidige kleding lijn nog wel bestellen, maar deze kledinglijn is uitlopend en in de toekomst niet meer te bestellen. Aangezien we een presentatie pak over meerdere jaren afschrijven, is het aanschaffen van onze huidige lijn geen verstandige financiƫle keuze.

Voor alle leden die wachten op deze kleding, vragen we nog even wat extra geduld.

Bestuur en materiaal commissie HV Zwolle