• Zondag speelde A1 een thuiswedstrijd tegen Kwiek. De eerste helft ging redelijk gelijk op, ondanks dat er wel slordige fouten werden gemaakt. De eerste helft eindigde met 9-6 voor Zwolle. De tweede helft begon beter en werden er ook een aantal mooie goals gemaakt door de cirkelspeler of door een break.

Toch werd de tweede helft chaotisch door de vele penalty's die aan beide kanten werden gegeven en een aantal keer twee minuten tijdstraf voor Zwolle. Doordat de verdediging goed stond, is de eindstand uiteindelijk 13-9 voor Zwolle geworden.

Volgend weekend is A1 vrij, maar mag de week er na, op 26 oktober 2019, het opnemen tegen ABS DA1. De wedstrijd zal gespeeld worden in Sporthal De Uutvlog, te Bathmen en om 17:55 uur aanvangen.